Klargøring til Travridtet søndag. Et stort distanceridt fra travbanen

På søndag bliver der afholdt et stort distanceridt med start og mål på travbanen på Falster. Det er Anita Laustsen der er primus motor i projektet og jeg blev hægtet på for et lille års tid siden. Vi er en gruppe på 6 mennesker det arrangerer og nu er det ved at være oppe over.

I dag er der blev klippet sti så de 6 ryttere der skal ride 58 km kan passere. Og det var ret hyggelig. Ruten blev også tjekket af for hvor 1 km mærket til vet skal stå og så blev de sidste mennesker spurgt så vi er sikker på at alle rider på veje og stier hvor de gerne må være. En lille tilbageværende opgave er de jernplader der er lagt på en lille vej hvor hestene skal igennem, men det skal nok også løse sig inden søndag.

King og Anita på Æblestien

This entry was posted in nyheder kun til forsiden. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>